RENAULT ВІДКРИЄ ПЕРШИЙ КОНЦЕПТУАЛЬНИЙ ШОУРУМ ЕЛЕКТРОМОБІЛІВ В ЄВРОПІ

· 16 лютого Renault відкриє свій перший Renault Electric Vehicle Experience Center в Стокгольмі.

· Новий концептуальний шоурум дозволить всім бажаючим побачити всю лінійку електромобілів Renault і ближче познайомитися з актуальними тенденціями в світі електричного транспорту.

16 лютого 2018 року Renault відкриє в Стокгольмі свій перший концептуальний шоурум в Європі - Renault Electric Vehicle Experience Center, де відвідувачі зможуть дізнатися про переваги електричного транспорту. Цей революційний шоурум електромобілів Renault розташується в Täby Centrum, одному з найбільших торгових центрів Швеції на околиці столиці, і стане головним популяризатором електричного транспорту як засобу вирішення завдань міської мобільності.

«Ми з радістю відкриваємо цей шоурум, який дозволить нам спілкуватися з людьми на теми електричного транспорту, допомагати їм пізнавати більше і ділитися своїми міркуваннями та ідеями. Будучи провідною європейською маркою на ринку електромобілів, ми зможемо використовувати цей концептуальний шоурум, щоб розповідати про переваги електромобілів », - сказав Жиль Норман, старший віце-президент Групи Renault по електромобілях.

Експонати, виставлені в цьому шоурумі, і спеціально підготовлені електронні рішення дозволять відвідувачам дізнатися про практичні якості електричного транспорту, а також підібрати собі варіант, який оптимально відповідає їх способу життя.

Концептуальний шоурум складається з ряду окремих зон, включаючи експозицію електромобілів, а також секції, де відвідувачі знайдуть інформацію про зарядну інфраструктуру та системи, місцеве законодавство, субсидії, умови покупки та послуги для електромобілів, зможуть відпочити і обмінятися своїми ідеями. Прямо на місці можна буде зробити тест-драйв, а при бажанні тут можна буде замовити новий електромобіль.

У будь-який день тижня відвідувачі зможуть скористатися послугами консультантів. У шоурумі також представлені різноманітні цифрові рішення для клієнтів, включаючи конфігуратор, що дозволяє клієнтам підібрати собі електромобіль, який оптимально відповідає їх повсякденним потребам.

«Ми реагуємо на актуальні очікування клієнтів і відкриваємо нові міські канали поширення інформації. Електромобілі є однією з основних технологій, що дозволяють забезпечити стійку мобільність для всіх, тому Renault вирішила об'єднати цих два завдання і запропонувала новий підхід до продажів лінійки з нульовим викидом, відкривши перший Electrical Vehicle Experience Center у співпраці з провідним шведським дистриб'ютором Bilia. Стокгольм був першим в нашому списку кандидатів, враховуючи швидкий розвиток ринку електромобілів в Швеції та твердий намір шведського уряду сприяти поширенню цієї технології», - додав Закарія Зегар, Директор з розвитку дилерської мережі Renault в Європі.

Надалі Renault планує відкрити аналогічні шоуруми в інших європейських містах.