ВИВЧАЙТЕ ІСТОРІЮ БРЕНДА RENAULT ТА БЕРІТЬ УЧАСТЬ У РОЗІГРАШІ ФІРМОВИХ ПРИЗІВ!

Бренд Renault, пишаючись своєю історією, хоче поділитися нею зі своїми клієнтами та прихильниками. З 23.08.2017 р. до 23.11.2017 р. за посиланням* можна дізнатись про 119 насичених років історії бренда Renault, пройти відео-тест та отримати можливість прийняти участь у розіграші фірмових призів.

Історія бренда Renault розпочалася ще у 1898 році, коли Луї Рено зібрав свою першу машину Voiturette А. З того часу, керуючись пристрастю до життя та жагою до інновацій, не одне покоління послів Renault працювало над розвитком та формуванням іміджу бренда, який на сьогодні займає лідируючі позиції в Україні**. 

Щоб дізнатися більше про становлення бренда Renault та ключові етапи його успіху, необхідно перейти за посиланням*, де в зручному форматі представлена історія бренда, а також відео-тест для перевірки знань.

Проходження відео-тесту є обов’язковим етапом для участі в розіграші фірмових призів:

· головний приз – подарунковий набір із 6 моделей Renault (у масштабі 1:43);

· перше місце - модель Renault Espace (у масштабі 1:43);

· друге місце - модель Renault Kadjar (у масштабі 1:43);

· третє місце - модель Renault Megane Hatchback (у масштабі 1:43).

Після проходження відео-тесту кожен учасник отримає лист на електронну адресу зі своїм персональним результатом.

В кінці кожного місяця акційного періоду, а саме 30 вересня 2017 р.; 30 жовтня 2017 р. та 30 листопада 2017 р. буде визначено 4 переможця, які пройдуть відео-тест з історії бренда Renault з найбільшим відсотком вірних відповідей. Імена переможців акції будуть опубліковані на офіційному сайті https://renault.ua та на офіційних сторінках бренда в соціальних мережах.

Детальніше ознайомитися з правилами проведення акції можна на сайті: https://history.renault.ua/pravila.html

В 2016 р. бренд RENAULT посів 1ше місце на автомобільному ринку України з часткою 10,9%. Два роки поспіль компанія Renault в Україні займає лідируючі позиції завдяки новому поколінню автомобілів Renault, широкому модельному ряду, конкурентним цінам, власній програмі кредитування Renault Finance і кваліфікованій дилерській мережі.